Villkor

Allmänt
Bruns webbshop drivs av Hank’s & Grace Schampo AB med organisationsnummer 559012-7246. Vid beställningar i webbshoppen ingår kunden ett avtal med Hank’s & Grace Schampo AB och godkänner köpvillkoren i sin helhet såsom de utformats nedan. För att handla hos oss måste kunden vara minst 18 år.

Orderbekräftelse
Vid godkända beställningar erhåller kunden ett e-postmeddelande som gäller som orderbekräftelse. Om du som kund inte fått en orderbekräftelse inom 30 minuter efter beställningen, kontakta oss på brunswebbshop@gmail.com, så skickar vi om bekräftelsen.

Priser
Alla priser anges i svenska kronor och inkluderar svensk moms.

Kostnader för frakt tillkommer om beställningen understiger 500 kronor (för detaljer, se nedan under rubriken ”Leverans och frakt”).

Betalning
Bruns webbshop använder tjänsten för säkra kortbetalningar
.

Leverans och frakt
Vid beställningar där ordervärdet uppgår till minst 499 kronor är frakten fri inom Sverige.

För övriga beställningar inom Sverige utgår en fraktkostnad om 39 kronor inklusive moms.

Vid beställningar före klockan 15.00 levereras varorna i vanliga fall inom 1-3 vardagar. För vissa typer av varor kan leveranstiden vara längre. Vi reserverar oss för störningar i postgången som ligger utanför vår kontroll.

När försändelsen är inlämnad för frakt informeras kunden via SMS och/eller e-post.

Om försändelsen är för stor för mottagarens postlåda aviseras kunden via SMS eller e-post att den kan hämta ut hos ett ombud.

Om Bruns webbshop får försändelse i retur på grund av att kunden uppgett felaktig adress eller ej hämtats ut försändelsen hos ombud kommer kunden att informeras via mejl. Bruns webbshop äger då rätt att debitera en ny fraktkostnad.

Ångerrätt och returer
Kunden har rätt att ångra köpet i upp till 14 dagar från mottagandet av varan.

Vid användade av ångerrätten ska kunden gå till väga enligt följande:

1. Informera HANK’s & Grace Schampo AB genom att skicka ett mejl till brunswebbshop@gmail.com. Uppge alltid fullständigt namn och ordernumret som du fick i orderbekräftelsen.

2. Via e-post erhåller kunden en bekräftelse på det ångrade köpet. Om varan ej hunnit paketeras är ärendet nu avslutat och kunden återfår köpesumman snarast, dock senast inom trettio dagar. I de fall varan redan har paketerats måste varan returneras. Kunden får då ett ärendenummer för returhanteringen och fortskrider enligt instruktionerna nedan.

3. Kunden returnerar varan till HANK’s & Grace Schampo AB på adressen:

HANK’s & Grace Schampo AB

Knut den stores gata 5

222 21 Lund

Ärendenumret ska alltid bifogas försändelsen.

Kunden ansvarar för att emballera försändelsen väl så att varan är i nyskick när den inkommer till HANK’s & Grace Schampo AB .

Varan ska alltid returneras i oskadad originalförpackning.

Ångerrätten gäller inte om varan är använd, väsentligen förändrad eller på annat sätt modifierad.

På grund av sanitära skäl återtas inte öppnade smink-, hudvårds- och hygienprodukter.

Vid ångerköp betalar kunden returfrakten.

4. Bruns webbshop godkänt att varan är i väsentligt oförändrat skick, återbetalas köpesumman snarast, dock senast inom 30 dagar.

Reklamationer

Vid fel på levererad vara ska kunden skyndsamt meddela detta via e-post på adressen: brunswebbshop@gmail.com

Beskriv felet så detaljerat som möjligt och uppge fullständigt namn och ordernumret som du fick i orderbekräftelsen.

Invänta svar från oss och returnera sedan varan till:

HANK’s & Grace Schampo AB

Reklamationer

Knut den stores gata 5

222 21 Lund

Vid godkänd reklamation skickar vi ny vara så skyndsamt som möjligt.

HANK’s & Grace Schampo AB står självklart för alla fraktkostnader vid reklamationer. Tänk på att spara kvittot vid returer i reklamationsärenden.

Tvister
Vid eventuella tvister följer HANK’s & Grace Schampo AB Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Hantering av personuppgifter
Vi behandlar alla personuppgifter som du lämnar i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL 1998:204). Vi garanterar att inga uppgifter om dig säljs till tredje part, utan endast används av Bruns webbshop i enlighet med allmänna villkor för betalningslösningar. Din e-postadress och ditt mobilnummer används till orderbekräftelsen samt till övrig information om din beställning. HANK’s & Grace Schampo AB förbehåller sig också rätten att i vissa fall göra reklamutskick om du inte angett att du inte vill ha dessa. Vill du göra ändring av uppgifterna eller bli borttagen ur registret ber vi dig kontakta vår kundtjänst på följande e-postadress: brunswebbshop@gmail.com.

Övrigt
Vi reserverar oss för felskrivningar och justeringar i pris och sortiment tillföljd av förändringar hos våra leverantörer.