VÅRA BEHANDLINGAR

SLINGNING/BLEKNING

När vi ljusar upp håret använder vi oss av olika slingmetoder, för att undvika direkt kontakt med hårbotten. Istället för traditionell blekning med starka och fränt luktande ingredienser, använder vi oss av en blekning där man uteslutit de skadligaste kemikalierna. Den här metoden ger precis samma uppljusningseffekt som traditionell blekning, men är skonsammare för alla.

FÄRGNING

Vi använder oss av två olika färgmetoder när vi färgar. För det mesta använder vi New Generation-färg som är en syntetisk färg. Den är helt fri från PPD, PTD, resorcinol och andra liknande kemikalier som är allergiframkallande. Med den kan vi täcka grått hår och även göra färger som rosa, blått och grönt. Det är en otroligt rolig färg med vilken vi kan uppnå häftiga färger och naturliga resultat!

När vi inte använder vår syntetiska färg så använder vi växtfärg. Det är 100% pulveriserade örter och växter. När man färgar med växter går det inte att säga ett exakt färgresultat innan färgningen, växterna reagerar olika på olika hårkvalitéer. Men vad man kan säga är att det blir otroligt levande och vackra resultat! Man kan täcka grått hår till viss del men även detta varierar beroende på hårkvalitet. Verkningstiden på en växtfärg är lite längre, räkna med att vara hos oss 3-4 timmar första gången. Efter det kan du komma till oss och få färgen applicerad för att sedan skölja själv hemma ett par timmar senare.

Vet du inte vilket alternativ som är bäst för dig? Vi kommer fram till rätt färgningsmetod när du kommer till oss, undrar du något specifikt går det bra att ringa oss!