BERÄTTELSEN OM BRUNS

[vcv_menu key=”fashion-business-template-menu”]
[vcv_menu key=””]

Schampo, Bruns

Vi har länge haft en tanke om att en dag utveckla och tillverka egna produkter. Hos oss förblir drömmar sällan drömmar, så idag kan vi stolt säga att våra alldeles egentillverkade produkter står på vår hylla.

Alla våra produkter görs för hand i Lund, främst är det Johanna och hennes pappa som gör produkterna men vi alla hoppar in och hjälper till när det behövs. Våra schampo och balsam har stått på hyllan sedan hösten 2015. Tillverkningen startade ett år tidigare, då kokade vi, testade, kokade och testade igen tills vi tyckte produkterna var perfekta! Idag finns det 10 produkter och fler kommer att komma.

Produkter med namnet Bruns förpliktigar. Vi har alltid ställt höga krav på vår arbetsmiljö, vilket innebär att vi jobbar utan skadliga och allergiframkallande kemikalier. Det finns en uppsjö av produkter på marknaden med bra ingredienser så att göra något som vi tycker är ”okej” finns det ingen mening med. Vi vill att håret ska kännas luftigt, rent, löddrigt och dofta gott, samtidigt vill vi ha ”rena” produkter, fria från skadliga kemikalier. Bruns produkter innehåller endast naturliga råvaror och är ekologiska så långt det är möjligt. Vi har valt att använda ingredienser som är godkända av astma- och allergiförbundet och dessutom av diverse ekoorganisationer. Ett väldigt viktigt plus är att alla ingredienser kan tas upp i våra reningsverk, därmed ingen skada i våra vatten!

 

BRUNS FRISÖRER LUND

Knut den stores gata 5
222 21 Lund
Telefon: 046 13 11 13

BRUNS FRISÖRER MALMÖ

Kalendegatan 12
211 35 Malmö
Telefon: 040 611 00 45

©  BRUNS Frisörer