GRÖN SALONG

[vcv_menu key=”fashion-business-template-menu”]
[vcv_menu key=””]

Certifierad Grön Salong i Lund & Malmö

Ekologisk Hårvård och giftfria produkter
Vår garanti som frisörer och för dig som kund

Bruns Frisörer är en salong med krav på bra arbetsmiljö, god känsla och hög standard. Vi som frisörer vill kunna jobba på ett hållbart sätt och samtidigt vara kreativa i vårt skapande. Frisörer exponeras flera dagar i veckan för kemikalier som är direkt skadliga och allergiframkallande. För oss känns det inte bra – därför valde vi för ett par år sedan en annan väg.

Under det senaste 10 åren har marknaden exploderat av ekologiska produkter och hårfärger. Det är otroligt roligt och ett steg i rätt riktning. Avigsidan med detta är att reglerna är få, en etikett kan lova ekologiskt innehåll, men läser man det finstilta kanske  hälften är bra ingredienser och andra hälften lika skadliga som innan. Som konsument (och även som frisör) är det en djungel att ta sig i genom och reda ut vad som är “på riktigt”. Certifieringen blir alltså vår garanti som frisörer och för dig som kund för att du ska veta vad du får. Arbetssättet skiljer sig från en traditionell frisörs sätt att arbeta men vi uppnår lika lyckade resultat!

Att jobba som Grön Salong är otroligt kreativt och roligt! Det skiljer sig från det traditionella sättet att jobba och man behöver lära sig mycket nytt. Detta hjälper Grön Salong Sverige dig med att göra, så att du kan sätta igång jobbet för att bli en grön frisör.

På våren håller Maria på Green Heads utbildning i Stockholm och på hösten hålls en likadan kurs på Bruns Frisörer i Malmö. För mer information se Grön Salong Sveriges hemsida www.gronsalongsverige.se  eller maila på info@gronsalongsverige.se

grön salong

BRUNS FRISÖRER LUND

Knut den stores gata 5
222 21 Lund
Telefon: 046 13 11 13

BRUNS FRISÖRER MALMÖ

Kalendegatan 12
211 35 Malmö
Telefon: 040 611 00 45

©  BRUNS Frisörer