VI SOM JOBBAR PÅ BRUNS

[vcv_menu key=”fashion-business-template-menu”]
[vcv_menu key=””]

Sedan tidigt nittiotal har Johanna jobbat med mode och skönhet. Det tog sin början som makeup-artist i Paris, därefter följde yrket med henne många år i Sverige innan hon vidareutbildade sig till frisör. Nu har Johanna sitt gesällbrev och mästarbrev och driver Bruns Frisörer tillsammans med Cecilia. Johannas intresse för en ekologisk inriktning kom när hon själv fick starka reaktioner av traditionella hårvårdsprodukter. Eftersom att hon dessutom gillar utmaningar startade hon Bruns Frisörer – Ekologisk Hårvård!

Cecilia startade sin karriär tidigt, så erfarenheten är lång – nästan 30 år! Första permanenten gjorde hon som tolvåring på sin bästis, den resulterade i en härlig 80-talsfrisyr.  Men mycket har hänt sedan dess, Cecilia har gesällbrev och mästarbrev, dessutom har hon jobbat som frisörlärare och examinator. Hon har jobbat på många ställen i världen, allt från kryssningsfartyg i Karibien till salong i Vinslöv, men nu driver hon Bruns Frisörer tillsammans med Johanna. Johanna och Cecilia jobbar mest med varumärket Bruns, bland annat våra produkter. Som frisörer jobbar de en dag i veckan, vill du boka en tid hos någon av dem behöver du vara ute ett par månader i förväg.

När Lovisa skulle söka praktik under sin utbildning hamnade hon på Bruns och fastnade snabbt. Efter att hon avslutat sin utbildning jobbade hon som trainee på Bruns och har nu gjort sitt gesällprov, vilket betyder att även hon är behörig frisör. Hon är väldigt intresserad av den ekologiska inriktningen och skulle inte kunna tänka sig att jobba på ett annat sätt. Hon älskar att hitta nya lösningar och kombinationer!

Hanna är vår kära finska! Hon tog studenten 2014 och jobbade sedan som trainee i två år. Hösten 2016 gjorde Hanna sitt gesällprov och är nu behörig frisör! Även Hanna har haft sin praktik hos oss under sin utbildning så nu har vi jobbat tillsammans i flera år! Hanna jobar i Lund.

Våren 2017 började Jenny hos oss och vi är så glada för det! Jenny har jobbat på flera av Malmös stora salonger, senast var hon ägare av Big Hair Mama. Nu har hon valt att ta ytterligare ett steg och jobba på en certifierad Grön Salong. Självklart har även Jenny gesällbrev. Hon är otroligt kreativ och en glädjespridare, det är så härligt att vi får ha henne hos oss på Bruns! Jenny jobbar i Malmö.

I juni 2017 började norska Trine hos oss, Trine är frisör med gesällbrev och många års erfarenhet. Hon är så härlig, inspirerande och självklart en väldigt duktig frisör! Trine är mammaledig till vidare.

Egzona har nyligen gjort sitt gesällprov och är därmed behörig frisör hos oss. Egzona gjorde sin praktik hos oss under sin utbildning och efter hennes frisörexamen i Lund 2015 och jobbade sedan av sina traineetimmar på Bruns. Egzona är intresserad och noggrann – väldigt fördelaktiga egenskaper när man jobbar som frisör på Bruns! Vi är så glada att få ha henne hos oss! Egzona jobbar i Lund.

Jannice har tagit sig hela vägen från Hässleholm för att jobba med oss! Jannice har lång erfarenhet som traditionell frisör och har nu, till vår stora glädje, valt att jobba som grön frisör. Vi är väldigt glada att ha henne hos oss!

Sophie är vår norrländska frisör, i mars 2016 packade hon väskan och flyttade från Östersund till Lund för att jobba hos oss! I mars 2015 gjorde Sophie en hel månads praktik hos oss och vi kände att henne måste vi ha, till vår stora glädje kände hon likadant! Sophie gjorde sitt gesällprov i februari 2018.

Sedan hösten 2017 jobbar Ronja hos oss! Sommaren 2017 avslutade Ronja sin frisörutbildning och har nu sitt gesällbrev. Ronja är noggrann och duktig som frisör, dessutom väldigt härlig att ha runt sig – en glädjespridare!

Nanna och Birgitta är våra kära trainees! Trainee betyder att de är färdiga med sin utbildning och nu jobbar för att få göra sitt gesällprov som man får göra efter 3000 arbetade timmar. När man jobbar som trainee jobbar man självständigt men har rätt att ta hjälp av sin handledare om man känner att man vill det.

På nivå 3 har vi Nanna, vår supertrevliga make-up artist som jobbat i England, men som nu bestämt sig för att bli friör på heltid! Nanna jobbar i Malmö.

Birgitta börjar jobba hos oss i februari, hon har flyttat till Sverige från Island för ett par år sedan. Nu ska hon jobba sista delen av sin traineetid hos oss, hon tar betalt enligt nivå 4.

BRUNS FRISÖRER LUND

Knut den stores gata 5
222 21 Lund
Telefon: 046 13 11 13

BRUNS FRISÖRER MALMÖ

Kalendegatan 12
211 35 Malmö
Telefon: 040 611 00 45

©  BRUNS Frisörer